Showbiz

#quentin tarantino #brad pitt #tim roth #inglorious bastards

Quentin Tarantino incepe in curand filmarile la "Inglorious Bastards"

Regizorul Quentin Tarantino se pune din nou pe treaba. El va incepe, in octombrie, filmarile pentru pelicula Inglorious Bastards, a carei actiune are loc in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial. Tarantino spera sa prezinte filmul la Festivalul de Film de la Cannes , in mai 2009.

inglorious bastards este un remake dupa o productie din 1978, regizata de Enzo Castellari, iar povestea graviteaza in jurul unui grup de soldati americani, care pentru a nu fi condamnati pentru delictele lor, sunt trimisi intr-o misiune in spatele liniilor inamice.

Quentin Tarantino nu a alcatuit inca o distributie pentru acest lungmetraj, dar se vehiculeaza numele lui Brad Pitt, dar si al lui Michael Madsen sau Tim Roth. Regizorul a mai spus ca va pastra scenariul original.

Inglorious Bastards este detinut de Weinstein Co., societate care urmareste sa cofinanteze filmul cu un studio de productie important.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea