Showbiz

#nicole scherzinger #pussycat dolls #formatie #destramare #dance #pop

Pussycat Dolls s-au destramat

Trupa Pussycat Dolls si-a incetat activitatea. Iata ca zvonurile privind viitorul trupei au fost confirmate chiar de Ashley Roberts, una dintre “pisicute”.
 
Ashley a declarat in fata fanilor la iesirea dintr-un hotel londonez ca trupa nu mai exista, informeaza Daily Mail. “Este ultima oara cand vom fi in Marea Britanie ca trupa. Ne-am despartit. Ne pare rau”, sunt spusele lui Ashley Roberts.
 
Informatiile despre o posibila despartire a formatiei au aparut in urma cu cateva luni, dupa ce Nicole Scherzinger , lidera grupului, a anuntat ca intentioneaza sa mearga pe cont propriu si sa lanseze albume solo.
 
Pussycat Dolls a luat fiinta in 1995 ca o trupa de dansatoare. Din 2003 fetele au inceput si-au dezvoltat si latura muzicala. Pussycat Dolls au concertat si in Romania, ele sustinand un recital in 2007 cu ocazia festivalului Coke Live desfasurat la Bucuresti. Printre cele mai apreciate melodii Pussycat Dolls s-au numarat: "Don't Cha", "Buttons", "Wait a Minute", "When I Grow Up", “ I hate this part ”.
 
Pussycat Dolls - "I Hate This Part"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea