Showbiz

Protest la Festivalul de la Cannes

Dupa ce a avut parte de o deschidere de rau augur, cu proiectia unui film destul de deprimant si pesimist precum Blindness , care a primit reactii negative in presa franceza, aceasta criticand mai ales scenariul prost adaptat al peliculei lui Fernando Meirelles , Festivalul de Film de la Cannes pare sa intampine primele probleme.

Ieri, in fata Palatului Festivalului de pe croazeta a avut loc un protest indreptat impotriva transformarii evenimentului intr-o manifestare comerciala de tip hollywoodian. Pentru a se asigura ca isi vor face auzite doleantele, protestatarii au folosit baloane si flyere, manifestatia devenind destul de zgomotoasa. Acestia au sustinut ca festivalul de la Cannes este mult mai atras de staruri hollywoodiene decat de adevaratele talente.

Anul acesta festivalul francez a fost luat cu asalt de starurile americane, venite pe croazeta pentru promovarea celor mai recente filme, precum Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull sau filmul de animatie Kung Fu Panda, care a avut premiera chiar ieri, 15 mai. Pe covorul rosu au fost prezente vedetele care imprumuta vocile personajelor de animatie, printre care s-au numrat Angelina Jolie si Jack Black.

TrailerKung Fu Panda


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea