Showbiz

Proiectii de scurt-metraje in cadrul Retrospectivei Kinofest

Fundatia Club A, in colaborare cu Bucuresti va organiza cu ocazia “Zilei Europei” un eveniment inedit DIALOG CINEMATOGRAFIC EUROPEAN – Retrospectiva - Filmul Digital European.

 

Evenimentul va avea loc in perioada 9-12 mai in urmatoarele locatii: Club A – vineri 9 mai, ora 18:00, Biblioteca Metropolitana Bucuresti (Sediul Central din ) – sambata 10 mai, ora 11:00, Parcul Trifoiul (in spatele Ministerului de Justitie) – duminica 11 mai, ora 20:30, Biblioteca Metropolitana Bucuresti (Sediul Central din Piata Amzei ) – luni 12 mai, ora 17:00

 

Despre Kinofest

 

Kinofest promoveaza un nou gen de filme in Romania, si prezinta concepte inovative in arta si designul digital, inscriindu-se in curentul international de avangarda. Kinofest reuneste unii dintre cei mai buni regizori, programatori, graficieni, designeri, si muzicieni din toata lumea. Kinofest exploreaza creativitatea si potentialul cultural al tehnologiei digitale.

 

In cadrul celor patru proiectii desfasurate sub titulatura de DIALOG CINEMATOGRAFIC EUROPEAN – Retrospectiva Kinofest - Filmul Digital European, vor fi proiectate 50 de filme de scurt metraj (din 26 de tari), filme produse de castigatori de Oscar, filme selectionate la Cannes 2007 si filme premiate la cele mai importante festivaluri internationale.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.