Showbiz

#transilvania #festival #jean claude van damme #tiff

Proiectie TIFF pe Autostrada Transilvania

Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), aflat la cea de-a  opta editie, pregateste momente inedite.  Clujenii vor putea urmari filmul autostrada Transilvania, la 30 de kilometri de Cluj, va fi proiectat, in sistem Drive-In, filmul JCVD, o productie Belgia-Franta-Luxemburg in regia lui Mabrouk El Mechri.

La ora 20.00 clujenilor li se va da intalnire pe autostrada transilvania, unde ii vor astepta cateva minibus-uri cu care vor putea testa atmosfera de lucru de pe noua autostrada.

Apoi, la ora 21:30, spectatorii isi vor ocupa locurile in masini pentru a urmari cel mai spectaculos rol interpretat vreodata de Jean-Claude Van Damme. Van Damme se joaca pe sine insusi, intr-un film cat se poate de surprinzator. Cu multa ironie, mult umor si mult mai putina actiune, JCVD a cucerit toate marile festivaluri ale lumii, de la Cannes la Toronto, Roma sau Rotterdam.

JCVD este unul dintre titlurile hit ale selectiei din acest an a festivalului si va fi prezentat in premiera in Romania pe Autostrada Transilvania.

"Acest parteneriat vine ca urmare a dorintei noastre de a ne apropia de public, oferind doritorilor sansa sa vada nu doar un film, ci si lucrarile de amploare ce se desfasoara la Autostrada Transilvania. In plus, conceptul “drive-in” este unul pur american, fapt care ne-a impulsionat sa dam clujenilor si participantilor din toata tara ocazia unica de a lua parte la un astfel de eveniment", a declarat Bogdan Sgarcitu, Director de Comunicare al proiectului Autostrada Transilvania.

Urmareste trailerul filmului The Order, cu Jean-Claude Van Damme

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea