Showbiz

#trupa #muzica #proconsul #pop #rock

Proconsul circula pe "Sens Unic"

Proconsul este pe punctul de a termina inregistrarile la un nou album. Acesta este programat sa iasa pe piata in maxim o luna si se va numi „ ”.

Noul material va fi compus din 10 sau 11 piese. Doua single-uri de pe acest album au fost deja promovate. Este vorba de „Inger de lumina”, care a putut fi descarcat gratuit anul trecut de pe site-ul formatiei si „Sunt al tau”, care a fost disponibil incepand cu iulie 2009 .

Pe „ Sens Unic ” va mai fi inclusa o colaborare cu Marcel Pavel si posibil una cu Dida Dragan. La lansarea acestui album, baietii de la Proconsul au pregatit un concert de promovare. Mai multe informatii despre acest eveniment vor fi facute public cat de curand.

In ceea ce priveste cel mai recent single lansat de Proconsul, „Sunt al tau”, Bodo a tinut sa precizeze ca aceasta piesa nu este dedicata sotiei sale, Loredanei, cum s-a inteles, ci „bunului Dumnezeu”.

Proconsul - Sunt al tau

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea