Showbiz

#filme #dvd #concurs #pro video

Pro Video iti pregateste o vacanta ca-n filme

De la inceputul lunii iulie, Pro Video a dat startul unei vacante ca-n filme, odata cu lansarea super campaniei de vara, care va aduce in magazinele de specialitate cele mai tentante oferte de dvd-uri si cele mai inedite premii.

Cumparatorii de DVD-uri Pro Video din toata tara au acum sansa de a intra in cursa pentru cele mai mari premii ale verii. Odata cu achizitionarea oricarui DVD Pro Video, poti castiga un sejur de 8 zile in Tunisia sau pe litoralul romanesc, excursii oferite de Transilvania Travel, precum si 20 de seturi de genti de voiaj - de la traler, la genti de avion, toate marca Lamonza .

Primii 1500 de cumparatori de DVD-uri Pro Video vor castiga cate un DVD cu unul din blockbusterele acestui an: Legenda vie, Sweeney Tood, Beowulf, Busola de aur, dar si productii cunoscute precum: Rush Hour 3, Asasinarea lui Jasse Jamess de catre lasul Robert Ford, dar si alte filme de actiune , aventura si comedii savuroase.

Pro Video pune la dispozitie filme pe DVD, pe alese, pentru toate gusturile, cumparatorii putand sa isi faca, in vara asta, programul dorit de filme si sa castige premii substantiale.

Pro Video, alaturi de Transilvania Travel si Lamonza iti pregatesc bagajele si te trimit intr-o vacanta de neuitat pe litoralul strain sau cel romanesc, la pachet cu cele mai bune filme pe DVD.

In vara asta filmele bune pe DVD nu te lasa fara premii! Cu fiecare DVD achizitionat sansa de castig este mai mare.

Si cinema.acasa.ro organizeaza un concurs unde puteti castiga 5 dvd-uri, care fac din prmotia de vara Pro Video. Pentru detalii aici.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea