Showbiz

#karate kid #fung fu kid #jaden smith #jachie chan

Primele poze din Karate Kid

Au aparut primele poze cu Jackie Chan capturate pe platourile de filmare ale peliculei Kung Fu Kid , informeaza aceshowbiz.com.

Primele poze de pe platourile de filmare ale peliculei Kung Fu Kid au fost facute publice. Kung Fu Kid este un remake al filmului din 1984, Karate Kid .

Pozele lansate pe internet infatiseaza doua dintre personajele centrale ale productiei, Dre si mentorul sau in arte martiale, Han. Imaginile capteaza antrenamentul celor doi protagonisti, intr-o zi cetoasa, pe un pod.

In aceasta versiune a filmului Karate Kid, Jaden Smith interpreteaza rolul unui baietel care se muta la Beijing cu mama sa. Aici traieste momente bizare, similare cu cele traite de Daniel LaRusso, personajul central din Karate Kid. Baietelul primeste ajutorul unui mentor excentric, care il ajuta sa reuseasca in viata.

Filmul Kung Fu Kid este regizat de Harald Zwart, iar scenariul este realizat de Steven Conrad. Kung Fu Kid va avea premiera pe 11 iunie 2010.

Urmareste trailerul The Pursuit of Happyness cu Jaden Smith:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea