Showbiz

#primavara #incepe #filme

Primavara incepe cu filme!

Pro Video ii intampina in aceasta primavara pe adevaratii cinefili cu noutati de senzatie!

Iubirile trec dincolo de granitele spatiului si ale timpului in Saga Amug: Luna noua si Sotia Calatorului in timp, iar doua femei superbe demonstreaza tuturor ca dragostea nu are varsta in Idila cu dadaca mea si Mama de ocazie. Puterea de sacrificiu a unor parinti este emotionanta in Viata pentru sora mea si Cel mai bun tatic din lume, iar spiritul de aventura si adrenalina mentin suspansul in thrillere halucinante precum Motivat sa ucida, Cosmarul Alb sau Al patrulea gen.

Mai mult, colectionarii de DVD-uri, dar si cei interesati de cele mai noi filme la preturi exceptionale, au ocazia in perioada 1 februarie – 30 aprilie sa asculte si muzica de cea mai buna calitate. La achizitionarea oricarui DVD marcat cu stickerul promotional: ,,Cadou albumul Holograf – Primavara incepe cu tine ” vei primi gratuit cel mai noi album al cunoscutei trupe romanesti , inserat in carcasa DVD-ului.  

Produsele inscrise in promotie pot fi achizitionate din marile centre comerciale si magazinele de specialitate partenere Pro Video.

Comedii romantice si nonconformiste, action thrillere palpitante, cele mai infricosatoare productii horror sau colectii renumite, sunt filmele pe care Pro Video te provoaca sa le vezi primavara aceasta!  

Vino acum in magazinele participante pentru a achizitiona cele mai noi filme pe DVD si a beneficia de cadoul primaverii!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea