Showbiz

#tvr1 #direct #transmise #premiile grammy

Premiile Grammy transmise in direct la TVR1!

Pe 31 ianuarie, in noaptea de duminica spre luni, de la ora 2.50 puteti urmari doar pe TVR 1 si TVR HD transmisiunea care se anunta a fi spectaculoasa editie cu numarul 52 a Galei Decernarii Premiilor Grammy , in direct de la Staples Center din Los Angeles.

Premiile Grammy vin cu o noutate absoluta in acest an: fanii Bon Jovi pot alege online hit-ul pe care trupa il va interpreta la Grammy 2010 . "Always", "Bed Of Roses", "Have A Nice Day", "It's My Life", "Livin' On A Prayer", "Wanted Dead Or Alive" sunt piesele pe care, in sectiunea numita "Tu alegi Bon Jovi!" pot fi votate de catre admiratorii din toata lumea, fara a fi nevoie de cont pe site-ul premiilor Grammy si fara limitarea numarului de voturi .

Pentru cei care vor dori sa revada evenimentul, TVR 1 a programat luni, 1 februarie, reluarea festivitatii, difuzata in doua parti: de la ora 22.10 si dupa Telejurnalul de la miezul noptii, respectiv de la 0.15.

Printre cei care vor urca pe scena galei, se numara nominalizatii Beyonce, Black Eyed Peas, Lady Gaga, Dave Matthews Band si Taylor Swift.

Gala Decernarii Premiilor Grammy este considerata cel mai popular show muzical al anului. Prezentatorii din acest an care vor inmana si trofeele castigatorilor sunt Kristen Bell, Justin Bieber, Jeff Bridges, Miley Cyrus, Josh Duhamel, The Jonas Brothers, Norah Jones, Ke$ha, LL CooL J, Ricky Martin, Carlos Santana, Ringo Starr.

Numite initial Gramophone si infiintate in 1958, Premiile Grammy au ajuns in timp recunoscute ca echivalentul Oscarurilor in muzica. Cel mai premiat artist Grammy este in continuare Georg Solti, cel care a obtinut 31 de astfel de trofee, primul in anul 1962. Castigatorii celor mai multe Premii Grammy la o singura editie sunt Michael Jackson si Carlos Santana, fiecare cu cate 8 Grammy-uri, dar a existat in istoria decernarii faimoaselor premii si un refuz. Sinead O’Connor este unicul artist care nu a dorit sa-si primeasca Grammy-ul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea