Showbiz

Premiile BAFTA 2009 vor avea loc pe 8 februarie

Dupa ce am aflat in urma cu cateva zile data desfasurarii galei , decalata din cauza ceremoniei de investire in functie a noului presedinte american, a venit randul organizatoriilor premiilor Academiei Britanice de Film, , sa anunte data si locul unde se va desfasura evenimentul in 2009.

Viitoarea editie a ceremoniei de premiere va avea loc pe 8 februarie, la Royal Opera House din Londra pentru al treilea an consecutiv, dupa ce in anii anteriori s-a desfasurat laOdeon, in Leicester Square. Ca si anul acesta, vor fi decernate, conform traditiei in a doua duminica a lunii februarie.

In 2008, drama .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/putin" title="putin">putin " title="putin">putin " title="putin">putin " title="putin">putin de 14 categorii.

Desfasurat pe doua planuri temporale (atunci si acum), filmul spune povestea lui Briony Tallis, o fetita cu o imaginatie debordanta, care la numai 13 ani reuseste intr-un mod complet nefericit sa schimbe destinul surorii sale mai mari, Cecilia (Keira Knightley), atunci cand il acuza pe iubitul acesteia din urma, Robbie (James McAvoy), de o crima pe care el nu a comis-o.

TrailerAtonement


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea