Showbiz

#keira knightley #ducesa #premiera

Premiera epocala pentru Ducesa la CinemaPRO

Vineri, 31 octombrie, orele 20.00, isi face aparitia la premiera sa de gala, de la CinemaPRO, unde va fi intampinata de o serie de vedete autohtone de clasa: Andreea Esca, Bebe Cotimanis, Medeea Marinescu , Ioana Maria Moldovan, Ana Maria Gheorghe, Amalia Enache , Razvan Fodor , Mircea Solcanu , Dragos Stanescu, .

La scurt timp dupa premiera londoneza, publicul din Romania va avea ocazia sa intre intr-o atmosfera fastuoasa alaturi de ). Pentru ca lucrul acesta nu ar fi fost posibil decat cu acordul Ducelui, resedinta familiei avea sa se transforme in curand in adapostul perfect pentru un controversat menage-à-trois.

Va putea supravietui Georgiana strictetii Ducelui, poporului si presiunii casniciei? Din 31 octombrie, unul dintre cele mai controversate si indragite personaje din istoria Marii Britanii, Ducesa de Devonshire, Georgiana Cavendish, va prinde viata pe marile in interpretarea celebrei Keira Knightley, in filmul Ducesa.

Urmareste trailerul filmului Ducesa.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea