Showbiz

#formatie #pop #muzica #backstreet boys

Premiera: concert Backstreet Boys in Romania

Trupa Backstreet Boys vine in premiera in Romania. Potrivit informatiilor postate pe blogul oficial al formatiei, baietii vor sustine un concert la Bucuresti pe data de 28 noiembrie 2009 .

Backstreet Boys vor porni intr-un turneu european intitulat „This is us”. Deocamdata nu se stie sigur in ce oras din Romania va avea loc concertul. Mai multe informatii cu privire la acest eveniment vor fi facute publice in curand.

Backstreet Boys este o trupa pop multi laureata a premiilor Grammy. Backstreet Boys a fost primul grup masculin lansat de mogulul Lou Pearlman. Trupa a avut 13 single-uri in Top Billboard Hot 100 si au vandut aproximativ 100 milioane de discuri, cea mai buna performanta realizata vreodata de o trupa. 2 dintre albumele scoase de ei, „Millenium” si „Backstreet Boys” au fost incluse pe locul 13, respectiv 27 in topul 150 Best Selling Albums.

Dupa o pauza, trupa s-a intors in 2005 cu un nou sound sustinut de fragmente instrumentale si influentat mai mult de pop rock . Cei 4 membri ai trupei sunt Nick Carter, Howie Dorough , Brian Littrell si A.J. McLean. Kevin Richardson a parasit trupa in 2006, fiind hotarat sa-si indrepte atentia mai mult spre familie, acesta nu a fost sub nicio forma convins de ceilalti membri ai trupei, sa revina ca solist.

Trupa a revenit insa in formatia initiala in 2007, pentru a lansa albumul " Unbreakable ", care s-a bucurat de succes in randul publicului.

Backstreet Boys - Helpless when she smiles

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea