Showbiz

#pop

Premiera: Catalin Josan a filmat intr-un muzeu

Catalin Josan a terminat filmarile pentru cel mai nou single al sau, "Veronica Demonica". Videoclipul a fost realizat la Chisinau, in Muzeul National de Etnografie.

Clipul lui Catalin Josan este o premiera pe plaiurile mioritice, si asta pentru ca este primul material muzical filmat intr-un muzeu.

Regizorul videoclipului, Radu Corlateanu, a ales aceasta locatie datorita cadrelor special pe care i le pune la dispozitie.

Catalin Josan, ghid intr-un muzeu

Catalin joaca rolul unui ghid de muzeu care incearca din rasputeri sa trezeasca interesul putinelor vizitatoare plictisite. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, incepe sa le povesteasca despre Veronica Demonica, femeia ce ii "demonizeaza" viata.

Captate de poveste, frumoasele tinere se decid sa-l protejeze pe saracul ghid si devin o "mica" suita ce ii face pe plac si-l apara de Veronica Demonica de-a lungul intregului videoclip.

Veronica Demonica are si ea parte de ajutoare: 3 catelusi foarte dragalasi care au rezistat cu stoicism pe parcursul intregii nopti de filmari.

Rolul vizitatoarelor muzeului a fost jucat de dansatoarele din trupa de balet a lui Teodor, trupa ce este din ce in ce mai cunoscuta in Romania, iar Veronica Demonica a fost intruchipata de actrita Ana Tkacenko.

Piesa "Veronica Demonica" a fost compusa de Marius Moga si a fost inclusa pe albumul de debut al lui Catalin, " Megastart ".

Albumul "Megastart" contine 11 piese, printre care "Big Brown Eyes" (feat Maria Marinescu) si "Copacul", celebrul hit interpretat de Aurelian Andreescu .

Catalin Josan, sustinut de casa de discuri " Universal Music Romania"

Catalin Josan este castigatarul primei editii a emisiunii-concurs, "Megastar". Tanarul artist este primul interpret care a semnat un contract cu cea mai mare casa de discuri "Universal Music Romania".

La 30 octombrie 2007 Josan a lansat primul album din cariera sa muzicala creat in colaborare cu Marius Moga, Don Baxter si creatoarea de moda, Maria Marinescu.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea