Showbiz

#rock

Police nu vor mai canta niciodata impreuna

Stuart Copeland, tobosarul trupei , a confirmat faptul ca legendara formatie nu se va mai reuni niciodata dupa ce finalizeaza turneul mondial in care s-a inscris de mai bine de 1 an.

De asemenea, Copeland e de parere ca acest turneu „ a fost gandit dintotdeauna ca fiind un mare final”.

„In mintea noastra ne-am gandit ca cine stie? Poate daca vom da nastere la un nou material sau ceva in genul acesta, nu poti stii... Dar, misiunea Police a fost dintotdeauna terminata”, a mai declarat membrul trupei pentru Billboard.

Ultimul concert Police vine cu un DVD, bonus 

Ultimul concert Police, prgramat sa aiba loc pe 7 august 2008, in Madison Square, va fi urmat de lansarea unei editii DVD speciale.

Filmul, produs de fiul lui Copeland, Jordan, prezinta ultima reuniune a trupei cat si secvente live din concertele in Argentina, iarna trecuta.

„Este incredibil sa vizionezi vechile inregistrari si sa le compari cu cele de acum. Unele dintre ele erau atat de prost prelucrate, incat am fost nevoiti sa scoatem cateva scene”, a marturisit Copeland, referindu-se la DVD."

„Dar tot sunt acolo cateva elemente de baza, cu noi luptandu-ne cu realitatea unei vietii de grup, din nou”, a incheiat Stuart Copeland.

Trupa Police s-a reunit in februarie anul trecut, pentru un turneu mondial organizat cu ocazia implinirii a 30 de ani de la intemeierea trupei, ce a avut incasari totale de 212 milioane de dolari si peste 2 milioane de spectatori.

Anul acesta, membrii trupei au continuat seria de concerte in Sua, Canada dar si Europa - Marsilia, Mannheim, Düsseldorf, Manchester, Belfast, Leipzig, Londra, Valencia, Bilbao, Madrid etc.

Police s-a destramat oficial in 1986. Dina acel moment, cei 3 membri au mai cantat impreuna doar in 2003 cand au fost inclusi in America`s Rock and Roll Hall of Fame si la nunta lui Sting, in 1992.

- 16 premii Grammy  

The Police a lansat primul hit, "Roxanne", în 1977, şi a devenit una dintre cele mai mari trupe rock la începutul anilor '80, lansand 6 albume de studio, bucurandu-se de 16 premii Grammy.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea