Showbiz

#paramount #john le carre #the night manager #spionaj #roman #productie #companie #plan b #brad pitt

Planul B al lui Brad Pitt este sa spioneze tura de noapte

Paramount Pictures a obtinut drepturile de ecranizare pentru marele ecran ale romanului de spionaj the night manager, scris de britanicul John Le Carre , informeaza variety.com.

Povestea filmului, care va fi produs de compania lui Brad Pitt - Plan B , se invarte in jurul unui manarger de noapte al unui hotel european, care este recrutat de grup de agenti guvernamentali pentru a se infiltra intr-o retea de traficanti de arme.

Robert Edwards, care a scris si regizat satira politica Land of the Blind, a fost ales pentru adaptarea scenariului. Edwards este un fost ofiter al armatei americane din perioada Razboiului din Golf.  

Autorul britanic Le Carre, care a mai scris The Spy Who Came in From the Cold, are cateva romane de spionaj care au fost transformate in filme si proiecte de televiziune, printre care se afla si the constant gardener.

Night Manager, a fost publicat in 1993 si este unul dintre cele mai bune romane scrise de Le Carre.

In momentul de fata, compania Plan B este ocupata cu lansarea a trei productii: The Private Lives of Pippa Lee, The Tree of Life si the time traveler's wife.
 
Urmareste trailerul filmului Troia, produs de compania Plan B

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea