Showbiz

#30 martie 2009 #a woman a man walked by #album #lansare #pj harvey #rock

PJ Harvey a anuntat data lansarii noului album


PJ Harvey isi va lansa pe 30 martie 2009 cel de-al 11-lea album din cariera sa intitulat, " A Woman A Man Walked By ", informeaza Universal Music Romania.

Lucrat in colaborare cu John Parish, noul album contine 10 piese originale ce vorbesc despre trairile artistei si reprezinta o continuare a albumului lansat in 1996, "Dance Hall at Louse Point" .

Figura marcanta a muzicii rock contemporane, PJ Harvey a reusit sa isi faca loc intr-o industrie muzicala dominata de figuri masculine, reusind totusi sa isi pastreze latura feminina chiar si printre acordurile dure si reci ale rock-ului alternativ. Astfel, noul album se vrea a fi o intoarcere la stilul ce a consacrat-o pe PJ Harvey o data cu lansarea primului album din cariera ei, "Dry" (1992).

Intr-un climat muzical dominat de muzica pop, noul album semnat PJ Harvey vine ca o gura de aer proaspat, necesara tuturor celor ce stiu sa apreciaza un artist real si complet. Primul extras pe single de pe noul album se intituleaza "Black Hearted Love".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea