Showbiz

#monden #iubire #ceremonie #casnicie #juramant #impacare #despartire #carey hart #pink #pop #rock

Pink si Carey Hart isi reinnoiesc juramintele

Pink si Carey Hart sunt hotarati sa transforme casnicia lor intr-una trainica si de durata. Cuplul, recent reunit, dupa despartirea din februarie 2008, vor sa-si reinnoiasca juramintele, potrivit femalefirst.co.uk.

„Lucram la o relatie care sa functioneze. Ne iubim la nebunie si ne straduim sa facem in asa fel incat sa fim fericiti pana la adanci batraneti”, a marturisit motociclistul Carey Hart.

Carey a mai declarat ca este mai indragostit de sotia lui ca niciodata si asta pentru ca ii acorda sprijinul moral de care are el nevoie.

„Este stralucitoare, desteapta si talentata. Este un foarte bun sprijin pentru mine”, a precizat acesta pentru revista In Touch.

Si pentru a arata cat de mult se iubesc , cei doi indragostiti s-au hotarat sa-si reinnoiasca juramintele. „Vor sa tina o ceremonie la resedinta lor din Malibu, pe o plaja la apusul soarelui. Evenimentul va avea loc pe la inceputul verii si va fi ceva foarte simplu si intim, doar cu familia si apropiatii”, a marturisit o sursa pentru aceeasi publicatie.

Pink l-a cunoscut pe motociclistul si cantaretul Carey Hart in 2001. Cei 2 s-au despartit pentru o scurta perioada in 2003, dar s-au impacat si s-au casatorit in ianuarie 2006, in Costa Rica .

Ulterior au mai trecut printr-o despartire, urmand ca, la sfarsitul lui 2008 sa se impace din nou. Momentan sunt inca impreuna si isi doresc sa ramana asa pana la adanci batraneti.

Pink - So What

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea