Showbiz

#the ghost #roman polanski #thriller politic #kim cattrall #pierce brosnan

Pierce Brosnan si Kim Cattrall intr-un thriller politic marca Polanski

si Kim Cattrall vor juca rolurile principale in cel mai recent film semnat de Roman Polanski . Filmul se va numi The Ghost si va fi un , anunta dailymail.co.uk.

Scenariul lui The Ghost este o adaptare dupa romanul omonim al lui Robert Harris si spune povestea unui scriitor-fantoma angajat sa scrie memoriile unui fost prim- . Cand acesta descopera insa niste secrete compromitatoare, viata sa va fi pusa in pericol.

. Actrita Kim Cattrall, cunoscuta mai ales pentru rolul Samanthei din Sex and the City, va fi confidenta primului ministru britanic .

Romanul The Ghost a fost considerat o controversa inca de la lansare, deoarece, desi este o opera de fictiune, povestea descrisa in el este similara realitatilor politice din Marea Britanie. Filmarile vor demara la inceputul lui 2009, iar pelicula va fi gata de lansare in 2010.

Pe Pierce Brosnan l-ati putut vedea recent in musical-ul Mamma Mia! alaturi de Meryl Streep.

Urmareste trailerul filmului Mamma Mia!



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea