Showbiz

#hollywood #premiile oscar #vanity fair

Petrecerea Vanity Fair revine, dar mult mai restransa

Celebra petrecere organizata de revista Vanity Fair dupa ceremonia de decernare a premiilor Oscar revine in forta anul viitor, dar se anunta a fi mai restransa decat in anii precedenti, potrivit variety.com.

Reprezentantii Vanity Fair au declarat ca petrecerea va avea loc in data de 22 februarie 2009 .

Petrecerea de anul viitor a fost anulata in semn de solidaritate cu scenaristii de la Hollywood , care se aflau in greva la momentul respectiv.

Petrecerea va fi gazduita de data aceasta de catre hotelul West Hollywood’s Sunset Tower si nu de catre restaurantul Morten's, locul ei traditional de desfasurare.

Editorul revistei Vanity Fair, Graydon Carter, a declarat pe site-ul publicatiei, marti, 25 noiembrie, ca petrecerea va fi mult mai intima decat de obicei, se vor refolosi decoruri din anii precedenti si ca lista oaspetilor va cuprinde mai putine nume.

Toate aceste lucruri se vor intampla datorita crizei economice a Statelor Unite.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea