Showbiz

#electro #alte-genuri #pet shop boys #premiu #decernare #brit awards #muzica

Pet Shop Boys, omagiati de BRIT pentru contributia in muzica

Celebra formatie Pet shop Boys va fii premiata pentru intreaga cariera si in mod special pentru contributia adusa domeniului muzical. Decernarea va avea loc in 2009, in cadrul galei premiilor BRIT.

Cei 2 membri ai trupei Pet Shop Boys , Chris Lowe si Neil Tennant vor fi recompensati cu respectabilul premiu in februarie. Acestia vor canta la finalul evenimentului cele mai cunoscute piese ale trupei.

„De la prima editie a BRIT Awards, acum 20 de ani, Neil si Chris au produs piese fantastice care chiar au fost coloana sonora a unei intregi generatii”, a declarat Ged Doherty, presedintele evenimentului, citat de The Telegraph.

Acesta a conchis ca trupa Pet Shop Boys a devenit in ultimul timp unul dintre grupurile cu cea mai mare influenta asupra muzicii moderne, meritandu-si astfel premiul pe deplin.

De-a lungul carierei, Pet Shop Boys a vandut mai bine de 50 milioane de albume si a scos 22 de hituri care au intrat in Top 10 din Marea Britanie.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea