Showbiz

#campanie #leucemie #penelope cruz

Penelope Cruz sprijina o campanie impotriva leucemiei

Actrita Penelope Cruz sprijina o campanie britanica impotriva leucemiei, care spera sa obtina o crestere a donatorilor de maduva osoasa, informeaza telegraph.co.uk.

Penelope Cruz s-a alaturat acestei campanii dupa ce a cunoscut un baiat in varsta de opt ani, bolnav de leucemie , care avea nevoie de un donator compatibil de peste trei ani.

Vedeta sustine campania si incurajeaza oamenii din lumea intreaga sa se inscrie in programul destinat donatorilor de maduva osoasa.

Nascuta in Madrid pe 28 aprilie 1974, Penelope Cruz este unul din cei trei copii ai unui comerciant si ai unei coafeze. Dupa ce a studiat intensiv baletul si jazzul, a intrat in actorie in 1992. In acel an a avut roluri in  Jamon Jamon si Belle Epoque.

Belle Epoque a fost un succes, castigand 9 premii Goya (echivalentul spaniol pentru Oscar) si Oscarul pentru cel mai bun film strain . In 1998, Cruz are primul rol intr-un film englezesc - The Hi-Lo Country. A urmat anul urmator comedia spaniola-britanica Twice Upon a yesterday iar rolurile bune nu au incetat sa apara.

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona, cu Penelope Cruz

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea