Showbiz

#penelope cruz #sarcina #copil #javier berdem

Penelope Cruz este insarcinata

Penelope Cruz este insarcinata in patru luni, cu iubitul ei, actorul Javier Bardem , informeaza aceshowbiz.com.

Actrita, in varsta de 35 de ani, este insarcinta cu actorul Javier Bardem , cu care are o relatie de doi ani.

" Penelope este insarcinata in patru luni. Este foarte sanatoasa si se simte foarte bine. Va fi o mama extraordinara", a declarat o sursa pentru site-ul Just Jared.

Deocamdata, nici Penelope si nici iubitul sau nu au facut nicio declaratie privind o posibila sarcina. Cei doi actori s-au intalnit pentru prima oara in 1992, atunci cand au jucat impreuna in filmul Jamon, jamon. Au inceput sa aiba o relatie in 2007 dupa ce au filmat impreuna Vicky Cristina Barcelona.

Penelope a declarat recent ca este pregatita sa isi intemeieze o familie.

"Imi plac copiii foarte mult si cred ca as fi o mama buna", declara actrita in aprilie.

Cu toate ca se concentreaza asupra carierei sale, Salma Hayek, prietena cea mai apropiata a lui Cruz , a convins-o ca aparitia unui copil in viata ei o va schimba total si ca este momentul perfect pentru o sarcina.

Pe 3 august, Penelope Cruz a fost prezenta la premiera filmului Broken Embraces, care a avut loc la teatrul Kulturbrauerei din Berlin.

Recent, actrita a terminat filmarile la pelicula Nine, un musical adaptat dupa un film de-al lui Federico Fellini. Filmul va avea premiera pe 25 noiembrie.

Urmareste trailerul filmului Nine:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea