Showbiz

#cei trei muschetari #paul w. s. anderson #3d

Paul W.S. Anderson - de la Resident Evil la Cei trei muschetari in 3 D

Regizorul filmului Resident Evil, Paul W.S. Anderson , trece din viitor in trecut pentru a-I readuce pe marile ecrane pe cei patru muschetari ai lui Dumas, si nu oricum, ci in 3D, anunta Empire Online.

Anderson a scris scenariul in colaborare cu Andrew Davis (Bridget Jones’s Diary, The Tailor of Panama) si este hotarat sa dea noului film o perspectiva moderna, fara a se detasa insa de perioda istorica.

Vom moderniza cu siguranta povestea, dar fara a compromite detaliile epocii”, a spus Anderson, care spera sa filmeze pelicula in Franta si Germania. “In filmul nostru, nu corsetele si palariile cu pene vor fi in central atentiei, ci actiunea, dragostea si aventura”, a completat regizorul.

cei trei muschetari este ecranizarea celebrului roman al scriitorului Alexandre Dumas, care spune povestea unui tanar pe nume d’Artagnan decis sa ajunga muschetar in garda regelui Frantei. La Paris, se imprieteneste cu cei mai buni trei muschetari ai regelui (Athos, Porthos si Aramis) si impreuna vor porni in aventura vietii lor sub deviza “Toti pentru unul si unul pentru toti!”

Paul W.S. Anderson spera sa inceapa filmarile la cei trei muschetari 3D in 2011.

De-alungul timpului, romanul a avut parte de nenumarate adaptari cinematografice, versiunea cea mai faimoasa datand din 1993 si avandu-i in rolurile principale pe Charlie Sheen, Kiefer Sutherland si Chris O’Donnell.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea