Showbiz

#paul newman #cancer #actor #drumul spre pierzanie

Paul Newman - "Vreau sa mor acasa"

Paul Newman a terminat tratamentul impotriva cancerului si le-a spus rudelor sale ca doreste sa moara acasa. Medicii i-au spus legendarului actor ca mai are de trait doar cateva saptamani, iar acesta s-a intors acasa, pentru a-si petrece ultimele zile din viata alaturi de sotia sa, Joanne Woodward.

In urma cu cateva zile, Paul Newman a fost surprins la iesirea din clinica new york-eza unde facea tratament. Actorul era transportat intr-un scaun cu rotile si parea extrem de slabit.

O sursa citata de dailymail.com a declarat: " Paul n-a vrut sa moara in spital. Joanne si fiicele lui ii sunt alaturi". Sursa, care sustine ca este "un prieten de familie", a mai adaugat ca Paul Newman si-a petrecut ultimele saptamani reglandu-si afacerile.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Drumul spre pierzanie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea