Showbiz

#incinerare #deces #patrick swayze

Patrick Swayze va fi incinerat

Trupul neinsufletit al actorului Patrick Swayze va fi incinerat, iar cenusa va fi imprastiata pe terenul fermei sale din New Mexico , informeaza aceshowbiz.com.

Cu toate ca inca nu a fost emis un comunicat oficial prin care sa se dea detalii despre inmormantarea lui Patrick Swayze, site-ul Radar Online a dezvaluit ca trupul actorului va fi incinerat in urmatoarele 2 zile. O sursa a spus apoi site-ului ca cenusa va fi imprastiata pe suprafata fermei sale din New Mexico.

"Patrick iubea foarte multa aceasta ferma si se ducea acolo de fiecare data cand avea timp. Lui Swayze ii placea la nebunie salbaticia locului, muntii si canioanele care inconjurau ferma si ii placea sa duca o viata de cowboy", a mai declarat sursa.

De multe ori, Swayze pilota singur pana la ferma lui pe care o considera cel mai frumos loc de pe pamant. Deocamdata, familia actorului nu a dat nicio declaratie privind ceremonia de inmormantarea.

Patrick Swayze a decedat luni, 14 septembrie, de cancer pancreatic . Actorul, in varsta de 57 de ani, a trecut in nefiinta avandu-i la capatai pe membrii familiei sale.

Dirty Dancing - Time of my life

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea