Showbiz

#radio #zvonuri #deces #patrick swayze

Patrick Swayze infirma zvonurile despre deces

Zvonurile privind moartea actorului Patrick Swayze sunt nechibzuite. Starul din " Dirty Dancing " se bucura de viata si raspunde bine la tratament, a declarat purtatoarea de cuvant a acestuia, relateaza Reuters.

Un post de radio din Florida, Sua, a postat pe pagina de internet Twitter un mesaj prin care anunta ca actorul de 56 de ani, Patrick Swayze, bolnav de cancer pancreatic, a decedat.

"Va confirm ca Patrick Swayze nu a murit, in ciuda mesajelor nechibzuite ale unui post de radio din  Jacksonville, Florida. Din contra, Patrick se bucura de viata si raspunde la tratament", a declarat purtatoarea de cuvant a actorului, Annett Wolf.

Patrick Swayze a fost diagnosticat in 2008 cu cancer pancreatic de tip patru, cea mai virulenta forma a bolii. Medicii spun ca pacientii mai traiesc in medie sase luni dupa diagnosticarea cu aceasta forma de cancer.

Actorul a uimit pe toata lumea atunci cand a aceptat sa apara in serialul de televiziune The Beast dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. El a dat un interviu in care a declarat ca ar mai putea trai doar doi ani si ca isi va scrie memoriile, ajutat de sotia sa.
 
Urmareste trailerul filmului Powder Blue, cu Patrick Swayze:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea