Showbiz

Patrick Swayze - dorit cu orice pret in "Point Break 2"

Producatorii de la Hollywood tin neaparat sa realizeze o continuare la filmul cu Patrick , (1991) si vor cu orice pret ca actorul sa joace in noul lungmetraj.

Actorul, diagnosticat cu cancer pancreatic in luna ianuarie a acestui an, nu este interesat de proiect, insa producatorii se pare ca nu vor accepta un refuz din partea lui Swayze si incearca sa-l coopteze in film.

"Producatorii incearca sa gaseasca o cale, orice cale, pentru a-l avea pe Patrick in film", a declarat o sursa din cadrul companiei care va produce Point Break 2. "Nu conteaza daca Patrick va participa la filmari o zi, doua sau o saptamana, producatorii sunt decisi sa-l aiba in film, pentru ca el este personajul central in Point Break. In partea a doua vor exista flashback -uri si referiri la filmul original si la personajele vechi. O continuare fara Patrick este de neconceput", a adaugat aceeasi sursa.

Patrick Swayze continua tratamentul impotriva cancerului de care sufera, surse din anturajul sau declarand ca actorul se simte bine si are o atitudine pozitiva .

In Point Break, Patrick Swayze joaca rolul liderului unei gasti de surferi care se ocupa, pe langa cucerirea valurilor uriase, si cu jefuirea bancilor din Los Angeles. Agentul FBI Johnny Utah, interpretat de Keanu Reeves se infiltreaza in grup pentru a strange dovezi si traieste cele mai dinamice momente ale vietii lui, dezvoltand in acelasi timp o simpatie pentru liderul Bodhi (Swayze) pe care va trebui in final sa-l aresteze.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea