Showbiz

#powder blue #dirty dancing #congres #cancer #the washington post #patrick swayze

Patrick Swayze cere ajutorul Congresului american

Actorul Patrick Swayze , diagnosticat cu cancer pancreatic anul trecut, cere sprijinul Congresului american, prin intermediul publicatiei The Washington Post , impotriva cancerului pentru el si alti 1.4 milioane de americani, informeaza accesshollywood.com.

"Pentru mine, lupta cu cancerul este personala. Inca de cand am fost diagnosticat cu cancer pancreatic, in ianuarie 2008, am dus o lupta intensa, uneori groaznica ", scrie Patrick Swayze in The Washington Post .

Actorul roaga Congresul sa voteze aprobarea a 10 miliarde de dolari pentru cercetari.

"Nu sunt singur. Peste 1,4 milioane de americani vor fi diagnosticati cu cancer anul acesta in Statele Unite. In SUA, una din trei femei si unul din doi barbati vor fi diagnosticati cu cancer in timpul vietii. Uitati-va in jurul vostru, intr-un moment sau altul, cancerul va lovi in cineva foarte apropiat voua", a mai adaugat actorul.

Patrick Swayze transmite un mesaj senatorilor americani sa votateze pentru fonduri maxime, pentru a lasa National Institutes of Health sa lupte impotriva cancerului si a altor boli care ameninta viata.

Actorul Patrick Swayze, cunoscut pentru rolurile din filme precum Dirty Dancing si Ghost, a fost diagnosticat cu cancer la pancreas in ianuarie 2008. La scurt timp dupa lansarea vestii, presa internationala anunta ca actorul mai are de trait doar cinci saptamani, cancerul pancreatic fiind in faza terminala.

Urmareste trailerul ultimului film al lui Patrick Swayze - Powder Blue

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea