Showbiz

#cancer #tratament #patrick swayze

Patrick Swayze a intrerupt tratamentul impotriva cancerului

Actorul Patrick Swayze , diagnosticat cu cancer pancreatic anul atrecut, a intrerupt tratamentul impotriva bolii, scrie FemaleFirst.

In varsta de 56 de ani, Swayze a interrupt chimioterapia si tratamentul impotriva cancerului, dupa ce medicii i-au spus ca nu mai pot face nimic pentru a opri raspandirea cancerului in organism: “Doctorii nu mai pot face nimic pentru el. Singura grija acum este ca Patrick sa se simta confortabil”, a declarat un prieten al actorului pentru publicatia National Enquirer .

"Patrick este si a intrerupt chimioterapia. Este foarte slabit. Doar tigarile si morfina il mai ajuta sa infrunte durerile”, a mai spus acesta.

Patick Swayze, care a declarat recent ca este hotarat sa se lupte cu boala, a fost internat la inceputul lunii ianuarie din cauza unei pneumonii ce i-a slabit si mai mult organismul.

Intr-un interviu acordat cu cateva saptamani in urma, starul din Dirty Dancing spunea: “As vrea sa mai traiesc cinci ani, dar statisticile spun ca as mai avea doi”.

Urmareste trailerul filmului Powder Blue, ultimul film al lui Patrick Swayze.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea