Showbiz

#sala palatului #14 iunie 2009 #bucuresti #patricia kaas #concert #pop

Patricia Kaas revine la Bucuresti

 
Cantareata franceza Patricia Kaas revine la Bucuresti. Ea urmeaza sa concerteze pe 14 iunie 2009 la Sala Palatului, potrivit paginii de sale de MySpace. Cu aceasta ocazie cantareata urmeaza sa prezinte publicului roman si piese de pe “ Kabaret ”, albumul lansat in decembrie 2008.
 
Deocadamdata nu se cunosc detalii despre pretul biletelor si data la care aceastea urmeaza sa fie puse in vanzare.
 
Patricia Kaas este una dintre cele mai faimoase cantarete franceze.  Este incurajata sa cante inca de la varsta de 8 ani. La 13 ani este deja angajata unui cabaret german din Sarrebruck, unde va canta timp de 7 ani.

In 1985 debuteaza cu single-ul“Jalouse”, o piesa compusa de Elisabeth Depardieu, sotia celebrului actor Gerard Depardieu . 3 ani mai tarziu ii apare si primul album, intitulat “Mademoiselle cante le blues”. De-a lungul timpului lanseaza o serie de single-uri de succes: "Mon mec a moi", "Les hommes qui passent", "Il me dit que je suis belle", "Mademoiselle chante le blues".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea