Showbiz

#sherlock holmes #film #guy ritchie #paris hilton

Paris Hilton in filmul lui Guy Ritchie?

Paris Hilton este celebra pentru stilul de petrecareata si pentru aventurile cu diverse vedete si mai putin pentru performantele sale actoricesti. Daca ne luam dupa ultimele zvonuri, blondina ar putea primi un rol in noul film al regizorului Guy Ritchie, Sherlock Holmes , informeaza mtv.co.uk.

Sursa speculatiilor pare a fi chiar Paris care sustine ca a vorbit cu regizorul britanic la o intalnire in pub-ul londonez detinut de acesta. “Am stat putin de vorba cu Guy si este posibil sa-mi dea un rol in filmul sau”. Daca dam crezare afirmatiilor petrecaretei Paris Hilton, aceasta va juca alaturi de Robert Downey Jr., in rolul lui Sherlock, Jude Law (Watson) si Rachel McAdams (iubita lui Sherlock).

Paris Hilton a mai avut roluri secundare in filme mai mult decat jenante precum horror-ul House of Wax sau comedia The Hottie and the Nottie, care nu au reusit sa-i impresioneze nici macar pe cei mai mari admiratori ai blondinei.

Urmareste trailerul filmului The Hottie and the Nottie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea