Showbiz

Parintii Madalinei Manole, despre Petru Mircea: "Ne-a spus ca-l ia de barbat din mila, ca e baiat bun"

Eugenia si Ion Manole sustin ca fiica lor ar fi vrut sa faca un contract prenuptial inainte de casatoria cu Petru Mircea si ca sotul Madalinei o teroriza.

"Traiesc un vis urat . Voi plange pana cand voi muri si voi disparea de pe acest pamant. Mi-am pierdut lumina ochilor mei, iar acest Petru Mircea continua sa faca scenarii", a declarat Eugenia Manole , in emisiunea "Acces Direct".

"Mi-e mila de el, ca e un baiat cuminte, muncitor, ma ajuta in muzica"

Parintii Madalinei Manole sustin ca fiica lor i-a iertat multe sotului ei, spunandu-le in fata ca se casatoreste cu el din mila!

"Tata mi-e mila de el, ma ajuta in muzica, e un baiat cuminte, lasa nu fiti voi egoisti, e baiat muncitor, asta zicea Madalina despre el", a povestit indurerat tatal Madalinei.

Madalina voia contract prenuptial

Ion si Eurenia Manole au redat si o discutie ce a avut loc intre Madalina si nasul ei de casatorie, Silviu Prigoana.

"Va iubiti, va luati, eu va cunun, pe 21 decembrie facem nunta. Fata avea o retinere insa si i-a spus: Silviu dar nu e timp si vreau sa fac si eu un act prenuptial. Si Prigoana i-a zis... Ai lasa ca daca el e sarac n-are nimic, nu conteaza, ca oricum peste cinci ani e bun comun, nu mai conteaza actul. Puiu la aceste cuvinte s-a innegrit atunci si la fel si mama lui", a marturisit Ion Manole.

"Pun eu saua pe tine!"

Daca la inceput Madalina si Petru s-au inteles bine, odata ce s-a apropiat momentul casatoriei, inginerul de sunet a vrut sa ii controleze din ce in ce mai mult viata cantaretei.

"Primul semn de schimbare a fost inainte cu o luna de casatorie. Nu ii dadea voie sa vorbeasca cu impresari la telefon, dar ea totusi vorbea si dupa ce termina convorbirea ii spunea: Esti incapatanata, te trec eu pe numele meu si atunci pun saua pe tine. Iar ea l-a luat de nas si a zis: Sper ca glumesti, nu? ala a fost primul semn. De atunci a inceput tracasarea", a mai spus tatal artistei.

Nu si-au vazut nepotul din februarie

Parintii Madalinei sufera ca sunt tinuti departe de nepotul lor, pe care nu au mai putut sa-l vada de mai bine de jumatate de an.

"Nu ne-am vazut nepotul din februarie. In ziua cand am aflat ca Madalina a murit, mi-a fost rau in curtea casei ei si doar am zarit baiatul. Ne topim de dorul lui pentru ca l-am dorit 20 de ani si acum nu putem nici sa il vedem", a declarat Eugenia Manole.

Citeste si

Viata Madalinei Manole in vorbe, cantece si imagini

Romanii o plang pe Madalina Manole

Madalina Manole a murit (VIDEO)

Madalina Manole a facut un avort in timpul casatoriei cu Serban Georgescu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea