Showbiz

#parazitii #videoclip #muzica #internet #de ziua ta #necenzurat #hip hop

Parazitii, injuraturi fara bip in noul videoclip

Parazitii a realizat un nou videoclip. De data aceasta, pentru cel de-al 3-lea single extras de pe albumul „Slalom printre cretini”, „ De ziua ta ”.

Materialul a fost regizat de Marian Crisan si reprezinta o varianta necenzuarata a celebrei piese. Din aceasta cauza, momentan, clipul a fost lansat doar pe internet, unde va „circula la liber” dupa cum a informat si Cheloo pentru monden.info.

„Ne-am hotarat intr-o zi ca nu are rost sa facem compromisuri . Asta cantam. Si daca piesele noastre nu sunt difuzate pe radio si tv, o sa ne `difuzam` 100 % pe internet”, a adaugat membrul Parazitii. Cat de curand, trupa va face si o varianta cenzurata pentru aceasta piesa.

Cat despre videoclipul care ruleaza momentan pe internet putem spune ca este mai mult decat sugestiv pentru mesajul pe care il transmite piesa "De ziua ta".

“Din lipsa de idei si pentru ca aveam mai multe personaje, am stat si ne-am gandit ce sa facem cu ele. Ce am fi putut face deci cu cei pe care nu-i suportam? Raspunsul il veti afla vizionand videoclipul.”, ne indeamna Cheloo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea