Showbiz

#cinema #film #reclama #nud #pamela anderson #peta #dreprurile animalelor

Pamela Anderson se dezbraca pentru a proteja animalele (video)

Un clip publicitar care militeaza pentru drepturile animalelor si in care Pamela Anderson detine rolul principal a fost interzis din cauza ca este prea indraznet, anunta presa internationala.

Reclama a fost realizata de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) cu scopul de a fi difuzata in aeroporturile americane, dar din cauza ca aceasta contine si scene de nuditate, s-a renuntat la ideea de a mai fi proiectata.

In acest clip publicitar, Pamela Anderson interpreteaza rolul unui agent de securitate dintr-un aeroport care are misiunea de a-i dezbraca pe pasagerii care poarta haine de blana, din piele sau alte acesorii de origine animala.

Directorii postului de televiziune infiintat de CNN pentru aeroporturile americane au considerat ca spotul este mult prea indraznet si ca exista riscul ca acesta sa fie vizionat si de minorii care se afla in tranzit prin aeroporturi.

Cu toatea acestea, Pamela Anderson a declarat ca va sustine in continuare campaniile PETA de sensibilizare a opiniei publice in ceea ce priveste hainele confectionate din piele sau blana de animale.

"Nu ar trebui sa existe nicio haina de blana si niciun produs de origine animala pe podiumurile de defilare. Tot comertul bazat pe produse animale este corupt. E ceva foarte crud! Si nu ma refer doar la hainele de blana, ci la toate produsele de origine animala. Este important ca oamenii sa stie ca exista alternative pentru orice, chiar si pentru hainele de piele", a marturisit actrita.

Videoclipul PETA Cruelty Doesn't Fly cu Pamela Anderson:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea