Showbiz

#moarte #viata #fantome #thailandez #film #palme d'or

Palme D'Or merge la un film thailandez despre fantome si viata dupa moarte

Palme D’Or-ul acordat in cadrul celei de-a 63-a editii a Festivalului de Film de la Cannes a fost decernat unui film thailandez despre spirite si viata de dincolo de moarte.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc duminica seara, 23 mai, iar castigator a iesit filmul Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives, in regia thailandezului Apichatpong Weerasethakul. Premiul i-a fost inmanat de actrita , un film despre un spectacol neo-burlesc.

Pelicula A Screaming Man de Chad Mahamat-Saleh Haroun a luat premiul juriului , iar trofeul pentru scenariu a mers la Poetry al lui Lee Chang-dong.

In ceea ce priveste trofeele pentru interpretare , alegerile juriului nu au lasat loc de surprize. , aflat in greva foamei .

Premiul de interpretare masculina a fost impartit intre spaniolul , care descopera viata de familie dupa ce se trezeste la usa cu un copil dintr-o relatie anterioara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea