Showbiz

#hip hop

P. Diddy revine la Puff Daddy

Celebrul artist hip-hop, P. Diddy revine la numele de scena ce l-a consacrat, si anume , conform unui mesaj postat de acesta pe pagina sa de MySpace.

"Omul vostru - Daddy! Da, Puff Daddy , Regele Remixului, s-a intors cu Check Your Coat Remix" declara hip-hop-erul entuziasmat.

"Imi spun Puff Daddy ...s-a intors. M-ati auzit bine. Am zis Puff Daddy . M-am intors la Puff Daddy" canta acesta pe single-ul lui O`Neal Mcknight.

Puff Daddy, un mogul al divertismentului

Sean "Diddy" este un mogul al divertismentului din SUA. Anul trecut acesta a ocupat pozitia a 3 a in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap /hip hop din , cu o avere de 23 milioane. Puff Daddy, cum isi va spune de acum incolo, este actor, muzician, producator, antreprenor si designer.

Muzicianul detine 3 premii Grammy pentru "cea mai buna performanta rap in duo sau - I`ll be "(1998), "cel mai bun album rap - No way out" (1998) si din nou pentru "cea mai buna performanta rap in duo sau grup ", in 2004 cu piesa "Shake Ya Tailfeather". Combs a mai fost nominalizat la alte 6 premii Grammy si castigator a 2 Music Awards si un premiu BET.

Puff Daddy are stea la Hollywood

Acum nu mult timp, rapperul in varsta de 38 ani a fost recompensat cu o stea pe Hall of Fame. Puff Daddy este cel de-al doilea muzician rap care primeste stea la Hollywood, dupa Queen Latifah, in 2006. Steaua lui Combs poarta numarul 2.362.

 

Urmariti videoclipul piesei "I'll be missing you ", rezultatul colaborarii dintre Puff Daddy si


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea