Showbiz

#ozzi osbourne #film #autobiografie #johnny depp

Ozzy Osbourne il vrea pe Johnny Depp

Ozzy Osbourne spune ca ar fi foarte fericit daca s-ar face un film despre viata sa. Singura conditie pe care o impune este ca actorul Johnny Depp sa il interpreteze, informeaza showbizspy.com.

Rockerul de la The Black Sabbath , care si-a lansat recent autobiografia – I Am Ozzy, spune ca i-ar placea la nebunie ca Johnny Depp sa ii dea viata intr-un film.

“Ce imi mai doresc? Un album pe locul intai si un film facut dupa cartea mea, cu Johnny Depp in rolul principal. Asta mi-ar placea foarte mult”, a declarat Ozzy Osbourne.

“Imi doresc sa ma intorc in trecut si sa fac alegerile bune. Acum insa stiu ca nu se poate intampla asa ceva”, a mai declarat rockerul.

Ozzy a mai dezvaluit si ca el si sotia sa, Sharon, se gandesc sa se intoarca in Anglia. “Nu vreau sa imi petrec restul vietii in California. Aici se intampla foarte multe mizerii si realitatea este ca sunt englez”, a marturisit Ozzy Osbourne.

Urmareste traileul filmului Alice in Wonderland, cu Johnny Depp:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea