Showbiz

#rock #ozzy osbourne #videoclip #life won't wait

Ozzy Osbourne a lansat videoclipul piesei "Life Won’t Wait" (VIDEO)

Ozzy Osbourne si-a lansat un nou videoclip ce promoveaza “Life Won’t Wait”, cel de-al doilea single extras de pe albumul “Scream”.

Clipul abunda in flashback -uri din anii '60, '70, '80, '90 si din prezent. Acestea surprind diverse aspecte ale vietii - copilaria, tineretea, dragostea, distractiile, abuzurile, certurile casnice etc. – evaluate apoi in momentul final al existentei.   

Filmarile au avut loc la inceputul lunii august, regia clipului fiind semnata de Jack Osbourne , fiul faimosului rocker.

“Scream”, noul album al lui Ozzy Osbourne a fost lansat pe 11 iunie in Europa, in vreme ce pe piata americana a aparut pe 24 iunie.

Discul, al carui nume initial a fost “Soul Sucka”, a ocupat prima pozitie in US Rock Albums si locul 4 in topul US Billboard 200.

Fanii romani ai lui Ozzy Osbourne vor avea ocazia sa asculte live cateva melodii de pe acest material pe 2 octombrie, data la care cantaretul britanic va concerta la Zone Arena din Bucuresti.

Videoclip Ozzy Osbourne - " Life Won't Wait "

Citeste si

Premiera! Ozzy Osbourne la Bucuresti!

Bilete de vanzare la concertul lui Ozzy Osbourne

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea