Showbiz

#owen wilson #rachel mcadams #cuplu #hollywood

Owen Wilson si Rachel McAdams - un nou cuplu la Hollywood

Formeaza un cuplu in cel mai recent film semnat de Woody Allen , iar tabloidele vuiesc deja ca ar fi impreuna si in afara platourilor de filmare. Este vorba despre Owen Wilson si Rachel McAdams.

Owen Wilson a gasit din nou dragostea alaturi de o actrita de la Hollywood, reusind s-o seduca pe Rachel McAdams. Cei doi au devenit inseparabili la filmarile pentru midnight in paris in regia lui Woody Allen si profita de atractiile capitalei franceze, alimentand zvonurile ca formeaza un cuplu nu numai pe ecran, ci si in afara lui.

“Dupa filmarea unei scene la un targ in afara Parisului, Owen se tot juca cu parul ei si era foarte afectuos. Se comportau ca o pereche de indragostiti. Pe platouri se spune ca sunt un cuplu si in viata reala ”, a povestit o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

Owen Wilson a mai avut o relatie cu Kate Hudson, in timp ce Rachel McAdams a fost logodita cu Ryan Gosling pe care l-a cunoscut la filmarile dramei romantice The Notebook.

Midnight in Paris spune povestea unei familii care calatoreste la Paris pentru afaceri. Filmul va avea premiera in 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea