Showbiz

#clasament #top #filmsexy #jennifer lopez #george clooney #out of sight

Out of Sight a fost votat cel mai sexy film

Film...Out of Sight, cu George Clooney si Jennifer Lopez, a fost votat drept cel mai sexy film al tuturor timpurilor, potrivit unui top realizat de revista Entertainment Weekly.

Out of Sight (1998) este o ecranizare dupa romanul cu acelasi nume scris de Elmore Leonard. Filmul, regizat de celebrul Steven Soderbergh, a primit doua nominalizari la Oscar.

Filmul prezinta povestea unui jefuitor de banci (George Clooney), care evadeaza din inchisoare cu ajutorul unui amic (Ving Rhames). Cand cei doi infractori pleaca pentru a da o noua lovitura, un agent federal (Jennifer Lopez) este pe urmele lor, insa ajunge sa fie atrasa de unul din ei, ceea ce o face sa nu fie sigura daca sa-i aresteze sau nu.

Pe locul doi in clasament se afla pelicula His Girl Friday (1940), cu Cary Grant si Rosalind Russell, iar pe locul cinci se afla filmul Mr. and Mrs. Smith (2005), cu Angelina Jolie si Brad Pitt.

Pelicula din 1981, Body Heat, se afla pe locul patru, urmata de Bull Durham (1988), cu Susan Sarandon si Kevin Costner.

Actorul britanic Daniel Day-Lewis este prezent in top cu trei filme: The Last of the Mohicans – clasat pe pozitia a opta, The Age of Innocence - locul 23 si The Umbearable Lightness of Being - locul 34.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Mr. and Mrs. Smith, cu Angelina Jolie si Brad Pitt

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea