Showbiz

#hollywood #monden #vedeta #orlando_bloom

Orlando Bloom este ambasador UNICEF

In semn de recunoastere pentru munca depusa pentru apararea drepturilor copiilor in lume, Orlando Bloom a fost numit ambasador al bunavointei UNICEF , anunta femalefirst.co.uk.

Evenimentul a avut loc luni, 12 octombrie. La primirea titlului, actorul a marturisit ca este foarte nerabdator sa lucreze cu UNICEF , considerand-o o organizatie care face din lume un loc mai bun si mai frumos .

"UNICEF nu doar acorda ajutoare umanitare, lucru pentru care sunt cunoscuti in toata lumea. Organizatia ofera, de asemenea, educatie si instrumente care le ajuta pe femei si pe copii sa faca fata provocarilor din vietile lor. (...) Abia astept sa invat mai multe si sa sprijin UNICEF in orice fel posibil", a precizat actorul.

Vedeta hollywoodiana, acum in varsta de 32 ani, a inceput colaborarea cu UNICEF in 2007, cand a vizitat alaturi de reprezentantii acesteia mai multe institutii scolare dezafectate din Nepal. In 2008, actorul a revenit in Nepal pentru a vedea daca s-a imbunatatit calitatea apei potabile din regiune.

"Munca depusa in numele UNICEF de ambasadorii bunavointei ajuta la imbunatatirea calitatii vietii copiilor din lumea intreaga. Suntem mandri ca Orlando Bloom este una dintre vocile care pledeaza pentru copiii vulnerabili", a declarat Ann M. Veneman, directorul executiv al UNICEF.

Si Orlando Bloom nu este singura vedeta care lupta pentru cauze umanitare alaturi de celebra organizatie. Celebritati precum Shakira, Sir Roger Moore, Mia Farrow sau David Beckham s-au alaturat UNICEF.

Urmareste trailer-ul filmului New York, I Love You! cu Orlando Bloom in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea