Showbiz

#familie #donate #organe #natasha richardson

Organele actritei Natasha Richardson au fost donate de familie

Familia regretatei actrite natasha richardson, care a murit saptamana trecuta in urma unui accident de ski, i-a donat organele unor pacienti a caror viata depindea de transplant, informeaza Yahoo News.

Natasha Richardson (45 ani) a decedat intr-un spital din New York pe 18 martie dupa ce a stat 2 zile in coma. Actrita a cazut pe partie in timpul unei lectii de ski in statiunea canadiana Mont Tremblant si s-a lovit la cap. Cauza mortii a fost un hematom cerebral.

Dupa ce Richardson a fost deconectata de la aparatele care o mentineau in viata, sotul acesteia, Liam Neeson, si familia Natashei au cerut medicilor ca organele actritei sa fie donate pacientilor care aveau mare nevoie de ele.

“Si-a petrecut mult timp luptand impotriva maladiei SIDA. Cineva ca ea si-ar dona in mod cert organele. Prin donarea organelor s-ar putea obtine ceva bun din aceasta tragedie”, a spus o sursa.

Natasha Richardson a fost inmormantata duminica in orasul Millbrook (New York) in cadrul unei ceremonii religioase la care au participat familia si prietenii apropiati.

Urmareste trailerul filmului Asylum cu Natasha Richardson.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea