Showbiz

#gayle king #oprah winfrey #tv

Oprah Winfrey, speriata de moarte la terminarea emisiunii

Oprah Winfrey a avut dificultati mari inainte de ultima editie a talk-show-ului ei care s-a incheiat in 25 mai. Vedeta americana s-ar fi simtit ca la propriul priveghi la ultima emisiune.

Oprah Winfrey s-a speriat dupa ce a auzit personalul de la emisiunea ei vorbind despre ea ca si cum ar fi murit.

“Ma simt ca si cum particip la propriul priveghi. E ca si cum toti vor sa vada cadavrul ultima data. Se termina show-ul, nu viata mea", i-ar fi spus Oprah unui asistent, potrivit tabloid american National Enquirer .

Viata lui Oprah va suferi schimbari importante, deoarece vedeta se va muta in California si se pare ca o va "parasi" pe producatoarea ei, gayle king.

Oprah Winfrey se va muta impreuna cu iubitul ei, Stedman Graham, lucru ce a surprins-o pe producatoarea emisiunii ei. In ciuda speculatiilor despre o relatie sexuala intre cele doua, Oprah a explicat in repetate randuri ca iubirea dintre ele este aceeasi ca intre doua surori.

Gayle este acum suparata pentru ca Oprah a ales sa se mute cu iubitul si nu cu ea, potrivit Showbizspy.com.

“Stedman a fost intotdeauna alaturi de Oprah. Odata cu tranzitia profesionala prin care trece, Oprah are nevoie de el mai mult ca oricand. Gayle se simte abandonata", au mai explicat sursele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea