Showbiz

#ingrid betancourt #film #simon brand

Operatiunea de eliberare a lui Ingrid Betancourt va ajunge pe marile ecrane

Operatiunea de eliberare a lui si a altor 14 ostatici capturati in urma cu sase ani de gherilele columbiene va ajunge pe marile ecrane.

Un regizor columbian , , va turna un film despre operatiunea militara care a permis eliberarea lui Ingrid Betancourt si a 14 ostatici miercuri, a anuntat postul de televiziune RCN, care va participa la proiect.

Brand spera sa realizeze filmul "in colaborare cu o producatoare de la Hollywood" si cu participarea RCN-Cine. Pana in acest moment nu se stie daca filmul va fi realizat in Franta sau Columbia si nici nu a fost stabilit in ce limba va fi scris scenariul.

Operatiunea "Jaque"

Ingrid Betancourt, trei americani si 11 membri ai fortelor de securitate columbiene, care erau detinuti de Fortele Armate Revolutionare din Columbia (FARC) au fost eliberati miercuri, in cursul unei operatiuni intitulata "Jaque", in cadrul careia membrii serviciilor de informatii ale armatei columbiene s-au infiltrat in comandamentul miscarii de gherila.

Agentii armatei columbiene, care au facut , au reusit sa ii convinga pe paznicii ostaticilor ca liderul FARC, si-a dat acordul pentru transferarea ostaticilor cu elicopterul catre o alta tabara, sub escorta umanitara internationala.

In elicopter, militarii columbieni i-au neutralizat pe membrii gherilei si au eliberat ostaticii. Operatiunea de salvare a fost filmata de un membru al echipei de militari din armata columbiana , care se prezentase drept jurnalist.

Ingrid Betancourt a anuntat ca va scrie o piesa de teatru despre cei sase ani pe care i-a petrecut ca ostatica in jungla.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea