Showbiz

#rock #concert #romania #ac/dc #31 mai 2009 #bucharest rock arena

Oficial! AC/DC va concerta in Romania

Legendara trupa rock australiana AC/DC va concerta pentru prima oara in Romania. Concertul va avea loc pe 31 mai 2009 , incepand cu ora 21:00, la festivalul Bucharest Rock Arena . Festivalul va avea loc la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui .

Trupa internationala care va concerta pe data de30 mai 2009, in incheierea primei zile a festivalului, va fi anuntata in perioada imediat urmatoare.

La Bucharest Rock Arena vor mai fi prezente si urmatoarele trupe romanesti : Celelalte CuvinteVita de VieAltarAB4, Grimus, The Pixels , The Moood si Persona.

Accesul in perimetrul de spectacol se va face in fiecare zi incepand cu ora 16,00. Accesul in camping va fi gratuit anul acesta si se poate face incepand cu 29 mai pana pe 1 iunie. 
 
Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si pe www.ticketpoint.ro, la urmatoarele categorii de preturi, in functie de dispunerea fata de scena: 
 
100 Ron – zona C
200 Ron – zona B
400 Ron – zona A (langa scena)
800 Ron - VIP
 
Biletele se pot achizitiona numai sub forma de abonament pentru ambele zile de festival (30 si 31 mai 2009). Accesul copiilor sub 6 ani este interzis.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea