Showbiz

#alte-genuri #jose carreras #duet #alexandra coman #concert #bucuresti #4 octombrie 2008

O romanca in duet cu Jose Carreras

Soprana va concerta alaturi de renumitul Jose Carreras pe 4 octombrie la Sala Palatului, in cadrul spectacolului caritabil ce sprijina programul „Sponsorizeaza un copil”.

Toate fondurile obtinute din vanzarea biletelor vor fi donate integral copiilor aflati in zonele afectate de inundatii din nordul Moldovei  (Botosani, Suceava, Neamt, Maramures, Iasi).

Carreras nu se afla la prima colaborare cu Alexandra Coman

Concertul din 4 octombrie nu este primul spectacol in cadrul caruia Alexandra Coman canta alaturi de cel mai apreciat al lumii. Cei doi au mai colaborat si pentru alte concerte, Carreras aratandu-se impresionat de prestatia tinerei soprane.

Nascuta la Bucuresti, soprana Alexandra Coman a absolvit in 2002, prezentand la examenul de licenta rolul Magda din opera „La rondine” de G. Puccini . Tanara artista a reusit in scurt timp sa cucereasca inima publicului prin evolutia sa vocala si teatrala.
 
De-a lungul timpului carierei sale Alexanxandra a intepretat numeroase roluri, printre care din opereta „Vaduva vesela” de F. Lehar, Micaela din opera „Carmen" de G.Bizet, Liu din opera „Turandot” de G. Puccini,  Susanna din opera „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart si Zerlina din opera „Don Giovanni” de W.A. Mozart.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea