Showbiz

#conrad murray #proces #michael jackson #resuscitare

O noua ipoteza: Conrad Murray nu a stiut sa-l resusciteze pe Michael Jackson

Fahleem Muhammad, fostul responsabil cu securitatea lui Michael Jackson, a declarat ieri, in cadrul audierilor la procesul in care doctorul Conrad Murray este acuzat de omor prin imprudenta , ca medicul nu a stiut cum sa-l resusciteze pe Michael.

Muhammed a povestit ca impreuna cu bodyguardul Alberto Alvarez l-au vazut pe Conrad Murray stand langa patul megastarului si strigand daca cineva stie sa faca o resuscitare .

"M-am uitat socat la Alberto. Stiam ca doctorul Murray este chirurg, asa ca nu ne venea a crede ce auzim", a declarat Muhammed. El a adaugat ca pana la sosirea paramedicilor, nu l-a vazut pe Murray resuscitandu-l pe artist.

Daca va fi gasit vinovat in urma unui proces, Murray ar putea petrece pana la patru ani in inchisoare.Conrad Murray mai este si obiectul unui proces civil , fiind dat in judecata de catre Joe Jackson , tatal lui Michael, care-l acuza pe medic de neglijenta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea