Showbiz

#film #my sister’s keeper #cameron diaz

O mama rasa in cap - Cameron Diaz

Cameron Diaz va juca rolul unei mame rase in cap in My Sister’s Keeper, productie care va fi lansata in luna iunie a acestui an.

Din cauza ca fetita Sarei Fitzgerald (Cameron Diaz) s-a nascut bolnava de leucemie , familia sa hotaraste sa mai aiba inca un copil. Astfel apare Anna care va fi conceputa prin fertilizarea artificiala. Fata este, insa, proiectata doar pentru a fi furnizorul de organe al surorii ei bolnave.

My Sister’s Keeper este povestea Annei care isi va dona sangele, maduva si cordonul ombilical pentru a o ajuta pe sora ei sa ramana in viata. In momentul in care este nevoita sa renunte si la un rinichi, fata isi da parintii in judecata.

Pentru a fi cat mai autentica in acest rol, Cameron Diaz s-a ras in cap din solidaritate cu persoanale care isi pierd parul din cauza tratamentelor dure care se aplica bolnavilor de leucemie.

Urmareste trailerul filmului  My Sister’s Keeper

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea