Showbiz

#nunta #kristen stewart #robert pattinson

Nunta secreta pentru Robert Pattinson si Kristen Stewart?

Robert Pattinson si Kristen Stewart planuiesc o nunta secreta in aceasta vara, dupa terminarea filmarilor la ultima parte a seriei Twilight.

Cei doi actori din filmele "Amurg" s-au hotarat sa isi oficializeze relatia, insa vor sa o faca departe de ochii fanilor si ai presei, potrivit DailyStar.co.uk.

Robert Pattinson i-ar fi cerut deja mana iubitei lui de Revelion, cand cei doi au petrecut cateva zile impreuna in Marea Britania , pe Isle of Wight.

“Nu vor sa anunte nimic pana cand termina filmarile, dar au contactat deja oameni pentru oganizarea nuntii in California ", a explicat o sursa apropiata pentru tabloidul britanic.

Locatia aleasa de cei doi pentru ceremonia privata este Napa Valley, una dintre cele mai pitoresti zone viticole din California.

Robert Pattinson si Kristen Stewart vor o nunta restransa, alaturi de familie si prieteni, nu un eveniment elegant cu multi invitati, a mai spus sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea